PrijemPrijem  PočetnaPočetna  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Delite | 
 

 Charmed

Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Charmed   Pet Sep 11, 2009 9:53 pm

Čari su počele okupljanjem tri sestre Halivel, Pru, Pajper i Fibi, nakon smrti njihove bake, Peni. Pošto su se preselile u staru porodičnu kuću u San Francisku, najmlađa sestra, Fibi, pronalazi staru knjigu na tavanu. Pročitavši pesmu iz Knjige senki, pokrenula je događaje koji su ispunili drevno proročanstvo. Počele su da se dešavaju čudne i zastrašujuće stvari zbog kojih su sestre kasnije uvidele da su veštice.

Sestre su otkrile da one zapravo potiču od duge linije veštica. Prva moćna veštica u liniji, Melinda Voren, prorokovala je da će iz njene linije nastati Čarobnice. Kao sila dobra, to bi bile tri sestre podarene moćima da se bore protiv zla. Pru Halivel, najstarija sestra, razvila je prvo moć telekineze, a kasnije je zadobila i astralnu projekciju. Pajper, druga po starosti, dobila je dve moći koje upravljaju brzinom molekula u predmetima i ljudima. Prvi je dobila mogućnost da ih uspori do tačke kada se zamrzavaju, a kasnije je stekla mogućnost da ih toliko ubrza da izazove eksplozije. Fibi, najmlađa sestra, imala je prvobitnu moć vizije, a kasnije je stekla moć levitacije; pored toga, njena prvobitna moć je porasla i ona je postala empata (natprirodna mogućnost da oseća tuđe emocije).

Pošto je Pru ubijena, otkriveno je da postoji i tajna četvrta sestra, Pejdž Metjuz, vanbračna ćerka njihove majke. Ona ima moć da teleportuje, zatim da dozivanjem imena predmeta prinese te predmete sebi ili da ih premešta na drugo mesto, kao i mogućnost kamuflaže, koja joj dozvoljava da promeni svoj izgled. Ona ima istu majku, Peti Halivel, kao i ostale tri, ali njen otac je bio belosvitac njihove majke, Sem, pa zbog toga može da teleportuje, jer je to belosvitačka moć. Takođe je pokušavala da koristi belosvitačku moć isceljivanja, ali joj na početku nije pošlo za rukom, već je tek pred kraj serije dobila tu moć. Peti i Sem su dali Pejdž na usvajanje sa samo jednim uslovom - da njeno ime počinje slovom "P".

Centralna tema u seriji je bila borba sestara da izbalansiraju normalne živote sa njihovim natprirodnim obavezama. Teret održavanja svojih sudbina tajnom je više puta pravio tenziju u njihovim prijateljstvima, radnim mestima i romantičnim vezama. Samo nekolicina zna za njihovu tajnu i pomaže im redovno. Najvažniji je Leo Vajat, belosvitac koga su starešine dodelile sestrama kako bi ih štitio i upućivao. Leo mnogo znači sestrama kako profesionalnom tako i lično: on isceljuje njihove ozlede, savetuje ih grupno i individualno, i igra ulogu medijatora između njih i starešina. On je takođe ljubav Pajperinog života; njihova romasa je dugotrajna priča koja datira još iz prve sezone. Ostali koji su čuvali tajnu Čarobnica tokom godina (i pojavljivali su se u uvodnoj špici) su policijski inspektori Endi Tr

Prvobitna postava za sestre je bila Prudens Halivel, Pajper Halivel i Fibi Halivel, a glumile su ih (redom) Šanen Doerti, Holi Mari Koums i Lori Rom. Lori Rom je igrala Fibi Halivel samo u pilot-epizodi serije, ali je napustila seriju zbog ličnih razloga. Alisa Milano je ubrzo preuzela tu ulogu, a delovi pilota su bili ponovo snimljeni kako bi se uklopila Milano u epizodu. Prvobitni pilot nije nikad ni pušten, ali se može naći na Internetu.

Gledanost Čari je bila veoma stabilna sa 6-8 miliona gledalaca nedeljno sve dok se nisu pojavile glasine o nesuglasicama između Doerti i Milano, pa je Doerti napustila seriju na kraju treće sezone. Međutim, publicisti od Doerti i Milano ovo nikad nisu ni potvrdili, niti demantovali. Kako se četvrta sezona nastavila, Pru je izbačena za stalno, a napisana je epizoda koja pokriva događaje koji su doveli do toga da dve preostale sestre nađu do tada nepoznatu četvrtu polu-sestru, Pejdž Metjuz (koju igra Rouz Makgauan). Gledanost je opala na 5-6 miliona, pa čak i do tri miliona tokom sedme sezone. U kasnijim sezonama se jasno vidi pad u budžetu za šminku i specijalne efekte; šesta sezona se često smatra za godinu kada su specijalni efekti bili najbolji i najusavršeniji. Demoni u ranijim sezonama su bili predstavljani kao čudovišta (mada su mogli imati i ljudski oblik), ali u kasnijim sezonama, većina demona se pojavljuje kao ljudi.

Čari su trenutno u svojoj osmoj i moguće poslednjoj sezoni na WB (ali ništa nije potvrđeno). Gledanost se vratila na prosek od 4-5 miliona gledalaca i polako nastavlja da se penje.

Pajper Halivel

Pajper Halivel: glumi je Holi Mari Koums (1998-2006)

Pajper Halivel, rođena kao srednje dete, bila je posrednik u svađama Pru i Fibi. Pajper je od početka bila "nesrećna u ljubavi", što se i dalo videti u glavnoj ljubavnoj priči sa njom i Leom koja je trajala od prve do treće sezona. Pajper je dobila moć temporalnog stazisa/molekularne imobilizacije odnosno zaustavljanja vremena. Pajper je radila kao kuvarica, a onda i menadžer restorana "Quake" sve do kraja prve sezone, kada je dala otkaz i otvorila svoj noćni klub sa imenom "P3" u sezoni 2. U trećoj sezoni, Pajper i Lio su odlučili da se venčaju, ali je Pru iz astralne projekcije izazvala probleme. Pajper je shvatila ovo kao znak i otkazala venčanje, čak i nakon dobijanja saglasnosti od starešina. Razvila je moć molekularno zapaljivanje, odnosno eksplodiranje predmeta. Uskoro je usledila tragedija kada je njena starija sestra Pru dala svoj život kako bi spasila Pajper od smrti. Ova tragedija je i dalje progoni do dana današnjeg i nikad nije mogla to da prihvati. U četvrtoj sezoni, nasledila je ulogu najstarije sestre od Pru, započevši novu, slabiju Moć trojke. Ona je poznata po svojim čežnjama za normalnim životom. U petoj sezoni je rodila svoje prvo muško dete, Vajata, a na kraju šeste sezone i Krisa. Za Vajata se sumnjalo da je najjači izvor magije. U šestoj sezoni, odrasli Kris je došao iz budućnosti kako bi sprečio malog Vajata da postane zao. Tokom šeste sezone, Lio i Pajper su se rastavili, jer je Lio postao starešina. Dokom sedme sezone, Lio je iskušan da izabere svoju sudbinu - da li želi da ostane starešina ili da živi bez moći sa Pajper. Starešine su uticale na Lea, ali je kasnije "pao u nemilost" i postao smrtnik kako bi živeo sa svojom porodicom. Na kraju sedme sezone, Lio i Pajper su unekoliko srećniji zajedno.

Fibi Halivel

Fibi Halivel: glumi je Alisa Milano (1998-2006)

Fibi Halivel je bila najmlađe dete, sve dok Pejdž nije bila otkrivena, i bila je veoma otvorenog duga kada je otkrila svoje moći. Serija se dosta fokusirala na nju, na to kako se razvila kao lik i na njeno zanimanje. Data joj je moć vizija ili "gledanje u budućnost i prošlost", jer je Pru ranije rekla da Fibi nikad ne gleda budućnost... U drugoj sezoni, Fibi je odlučila da ne bude više nezaposlena i da se vrati na koledž i dobije diplomu. Onda je dostigla moć levitacije. Tokom treće sezone, Fibi je došla u kontakt sa advokatom, koji je, na njeno neznanje, bio polu-demon zvani Kol Tarner (Baltazar). Ova ljubav ne samo da je bila škodna za nju, već je i prouzrokovala smrt njene najstarije sestre, Pru. Njena ljubav prema njemu je postojala tokom treće i četvrte sezone do te razmere da je čak prešla na tamnu stranu. Postala je kraljica Podzemlja na kratko vreme i nosila je "Naslednika Izvora". U petoj sezoni, međutim, Fibi je napustila Kola i na kraju ga uništila. Kol bi se u kasnijim epizodama vratio i pokušao da oživi svoju ljubav sa Fibi, ali nikad uspešno. Oko šeste sezone, Fibi je razvila moć koju nije mogla da kontroliše toliko dobro: empatiju. Empatija je sposobnost osećanja i slušanja tuđih emocija, što često dozvoljava kontrolisanje tuđih moći. Tokom magične misije, Fibi je spasila kolumnistu iz opasne situacije. Kolumnista je odlučila da joj, u znak zahvalnosti, da posao. Fibi je uskoro postala kolumnista za svoju kolumnu, kasnije nazvanu "Pitajte Fibi" u novinama Bay Mirror, a onda se zaljubila u svog novog šefa, Džejsona Dina - sve dok je nije zaposela Mata Hari, kada je objasnila da su sva čudna dešavanja bila zbog toga što je ona veštica. Zbog ovoga, oni su se na kratko rastavili. Ona je otišla na odmor na kratko vreme i nabavila privremenog pisca da zauzme njeno mesto, muškarca Lezlija, u koga se zaljubila. Kratko su trajali kao par i morao je da ode zbog svog privremenog položaja. Njene moći su joj uklonjene na kratko od kraja šeste do početka sedme sezone kao kazna za upotrebljavanje svojih moći i čini za ličnu dobit. Fibi se zaljubila u jednog od predavača u Magičnoj školi, Drejka, ali je otkrila da ta ljubav neće dugo trajati, jer je on trebalo da umre za par nedelja. Bila je sama kako se sezona završila, ali već u osmoj sezoni, Fibi traži novu vezu. Onda pronalazi Deksa Losona, koji je verovao da je prava Fibi Halivel umrla.Ona mu je pokaѕala da je Fibi ipak ziva i to magičnim putem i tako ta veza ipak nije potrajala.Kasnije u osmoj sezoni je posećuje Kupidon (Coop).Ona se ubrzo zaljubljuje u njega i saznaje da to nije zabranjena ljubav.Ona se na kraju udaje za njega i sa njim će imati tri predivne ćerkice.

Prudens "Pru" Halivel

Prudens Halivel: glumila ju je Šenen Doerti (1998-2001)

Pru je bila najstarija i najmoćnija sestra od prve do treće sezone. Pošto je prva rođena, nasledila je najviše moći iz svoje porodične linije. To ju je učinilo najjačom i skoro neuništivom. U prvoj sezoni je bila u romantičnoj vezi sa Endijem Trudoom, ali je on na kraju prve sezone umro spašavajući njen život. Tokom prve sezone, razvila je moć telekineze, što predstavlja sposobnost pomeranja predmeta umom. Radila je u Bakland aukcijskoj kući sve do polovine druge sezone, kada je dala otkaz i postala fotograf. Pridružila se magazinu 415 gde je bila jedan od glavnih fotografa. Pru je uskoro zadobila moć astralne projekcije u drugoj sezoni, što predstavlja sposobnost da projektuje spektralni oblik na neko udaljeno mesto, mada je astralna Pru bila opipljiva i mogla je da dodiruje stvari. Pru je imala poteškoća sa ravnotežom posla i razonode sve do svoje smrti, kada ju je demon vetra Šaks (glavni ubica Izvora) ubio na kraju treće sezone. Pru je potrošila dosta vremena i energija da bi postala moćnija veštica, "superveštica" porodice, kako su je nekad nazivali. Pru je bila ta koja je brinula o Fibi i Pajper pošto je njihova majka umrla kada su bile veoma male. Posvetila je ceo svoj život da ih sačuva, a Izvor je to iskoristio i prevario ju je tako što je dala svoj život za Pajperin. Moć trojke je bila uništena, ali je ubrzo posle vraćena kada su Pajper i Fibi otkrile da imaju još jednu sestru. Pošto je Pru umrla, Pajper je dobila odgovornost da igra ulogu najstarije sestre.

Pejdž Metjuz

Pejdž Metjuz: glumi je Rouz Makgauan (2001-2006)

Peti, majka devojaka, imala je aferu sa svojim Belosvicem, Semom, i rodila je Pejdž Metjuz. Međutim, ovo je morala da bude tajna, tako da su je Sem i Peti dali crkvi. Tamo je Pejdž data porodici Metjuz. Pajper je pronašla Pejdž kada je bacila čini za pronalaženje "izgubljene veštice". Ona je prisustvovala Pruinoj sahrani i ponovo ujedinila Čarobnice. Pošto je Pejdž delo veštica, a delom belosvitac, ima dosta moći. Ima sposobnost da se teleportuje i da telekinetički pozove neki predmet. Takođe može da oseća i da menja svoj izgled. Bila je socijalni radnik u četvrtoj sezoni, kada se desilo dosta poteškoća. Kada je prvi put upoznala Pajper i Fibi, napao ju je demon Šeks koji je ubio Pru. Ona je pomogla da se Šeks uništi (to je bilo njeno prvo uništenje demona) i postala je Čarobnica. U petoj sezoni, odlučila je da uzme slobodnu godinu kako bi tragala za svojom sudbinom veštice. Pejdž je bila u ozbiljnoj romantičnoj vezi sa vešcem Ričardom Montanom tokom rada na svom privremenom poslu u šestoj sezoni. Posao je bio magičan, jer je postojao sukob između dve porodice koja je kulminirala izazivajući mnoge smrti. Ričard Montana ju je napustio jer je poludeo zbog upotrebe magije. Tokom sedme sezone, došli su Avatari i pokojni agent Kajl Brodi se zaljubio u nju dok je tragao za njima, u pogrešnom verovanju da su Avatari ubili njegove roditelje. On i jedan Avatar su ubili jedno drugoga. Postao je belosvitac, ali ne Pejdžin. Pejdž je postala direktorka Magične škole kada je tu poziciju upraznio Gideon. Pejdž je kasnije napustila Magičnu školu kako bi se koncentrisala na svoje dužnosti kao Čarobnice i kako bi pomogla svojim novododeljenim belosvitačkim štićenicima.

Leo Vajat

Leo Vajat: glumi ga Brajan Kraus (1998-2005); bio je pomoćni lik tokom prve i polovine druge sezone.

Rođendan: 6. maj 1924.

Umro: 14. novembar 1942.

Na početku je Leo radio tajno u kući kao majstor. On je bio vojni bolničar iz Drugog svetskog rata kada je bio mlad i smrtan. Kada je ubijen u bici, pretvoren je u belosvica (belosvici su poput anđela čuvara za veštice i imaju mogućnost da isceljuju svoje veštice-štićenike i ljude). Sada, on je muž od Pajper i belosvitac Čarobnica. Leo pomaže sestrama da ubiju demone i može da isceljuje sestre ako im je potrebno. Leo i Pajper su roditelji Vajata i Kristofera. Posle krize u kojoj su grčki Titani napali Starešine, Leo se uspeo na status Starešine, čime je značajno povećao svoju moć, uključujući (što je otkriveno tek na kraju šeste sezone) moć bacanja munja, što izgleda da svaki Starešina poseduje. Kris ga je poslao na Valhalu, dom Valkira iz nordijske mitologije, odakle su ga Pajper i sestre spasile. Kasnije se pridružio Avatarima kako bi spasio sestre od umiranja tako što će stvoriti svet bez demona, ali je ovo bilo bezuspešno. Onda je (u sedmoj sezoni) "pao u nemilost" i sada je smrtnik, pošto je morao da izabere između života kao Starešine i porodice. U osmoj sezoni je Leo "zamrznut" zbog misterioznog obrta sreće sestara. Zapravo, Krausova pojavljivanja u seriji su ograničena na prvih deset epizoda poslednje sezone zbog razloga budžeta; izvršni producent serije, Bred Kern, izjavio je da će se Leov lik vratiti ako još para bude bilo dostupno za produkciju.

Daril Moris

Deril Moris: glumio ga je Dorijan Gregori (1998-2005)

Poručnik (unapređen sa položaja inspektora) u policiji San Franciska, bio je nekad partner inspektora Endija Trudoa. Daril ima ženu i dva sina. Pošto je otkrio tajnu sestara, on im je bio od velike pomoći tako što je zataškavao nerešene slučajeve vezane za demonske aktivnosti. Nedavno se, međutim, posvađao sa njima, jer je morao dosta da rizikuje. Daril je ubio smrtnog ubicu kada ga je zaposeo fantazam, ali to je uočila detektivka Šeridan. "Čistači" su učinili da ostali ljudi veruju da je ubio tu osobu namerno i zbog toga je Derilu izreknuta smrtna kazna. Pre nego što je trebalo da ubiju Darila, Čarobnice su uspele da to zaustave i učinile su da poveruje da je sve to bio samo san. Daril je onda prestao da im pomaže i pokriva ih, a i uhapsio je Krisa zbog krađe automobila dok je pokušao da uhvati demona. Od osme sezone, Dorijan Gregori više nije član glumačke postave zbog ograničenja u budžetu. U seriji je Daril prebačen na Istočnu obalu, gde on i njegova porodica žive bez stalnih poziva od strane Čarobnica.

Kol Tarner

Kol Tarner: glumio ga je Džulijan Makman (2000-2003)

Kola Tarnera je prvi put poslala Trijada, koja je radila za Izvor sveg zla, kako bi ubio Čarobnice. Onda je imao zlu polovinu koja je bila poznata kao ozloglašeni demon Baltazar. On se zaljubio u Fibi, i umesto da ubije Čarobnice, on je uništio Trijadu. Tim je izdao Izvor i okrenuo leđa svojoj vrsti i celom zlu. Posle nekog vremena, Čarobnice su otkrile da je on bio Baltazar. Pru i Pajper su želele da ga unište, ali Fibi nije bila u stanju, jer se zaljubila u njega. Pomogla je Kolu da iscenira svoju smrt i on je uspeo da pobegne. Fibi je lagala sve, govorivši da je uništila Baltazara/Kola. Čak je i Podzemlje verovalo da je on mrtav. Vremenom, Fibi je priznala svojim sestrama da je morala da pusti Kola. Kole se ponovo pojavio i na početku razbesneo Fibi, koja ga je i dalje volela, ali nije htela da dozvoli to sebi. Međutim, pošto je Kol pomogao da se Pru spreči od udaje za vešca, i pošto je pomogao Pru da spase Fibin život, uspeo je da ubedi sestre da više nije zao. Kol je onda nastavio da pomaže Čarobnicama, dokazavši se da je moćan saveznik. Čak je i uspeo da značajno oslabi Izvor tokom borbe da se sačuva Pajperin život. Nakon što je njegova zla polovina slučajno uništena, postao je smrtnik i nastavio da pomaže sestrama svojim znanjem o demonima. Onda je primio moć Senke, energije koja guta magiju, i pomogao je sestrama da ubiju Izvor sveg zla. Oslobodio je Senku i vratio je na svoje mesto, ali ga je onda zaposeo živi zli duh Izvora, pa je postao zao, ali nikad nije izgubio svoju ljubav prema Fibi, koja je vremenom zatrudnela sa detetom Izvora. Tada je i Fibi postala zla, udala se za Kola i postala kraljica Podzemlja. Kasnije se oprostila od Kola i pomogla sestrama da ga unište kao Izvora. Kol je tada nestao, ali se ubrzo vratio sa novim moćima. Fibi je zamrzela Kola posle toga i on je poludeo i pokušao da se ubije, ali je shvatio da ne može, jer je neuništiv. Kol je primio još moći od jednog Avatara i pokušao je da vrati vreme kako bi ponovo bio sa Fibi, ali je Pejdž prokljuvila njegov plan. Kol nije bio neuništiv u to vreme; bio je Baltazar, tako da su Čarobnice mogle da ga unište jednom zauvek. Mislilo se da je otišao zauvek, ali se vratio u spektralnom obliku tokom sedme sezone kako bi savetovao Pajper i takođe se osigurao da Fibi neće dići ruke od ljubavi. Džulijan Makman je prvobitno došao na audiciju za ulogu inspektora Endija Trudoa.

Endi Trudo

Endi Trudo: glumio ga je Ted King (1998-1999)

Endi je radio kao inspektor za policiju San Franciska i slučajnošću su mu bili dodeljeni skoro svi slučajevi koji su uključivali sestre Halivel. On je radio sa Derilom i bio je zaljubljen u Pru, ali su raskinuli jer ona nije htela da mu kaže svoju tajnu. Vremenom je Endi otkrio tajne sestara, kao i da su bile zaslužne za spašavanje mnogo života. Onda je rizikovao svoju karijeru kako bi im pomogao i na kraju je žrtvovao svoj život da bi ih zaštitio od demona Rodrigeza. Brajan Krause (glumac koji glumi Lija) je prvobitno došao na audiciju za ovog lika.

Den i Dženi Gordon

Den Gordon: glumio ga je Greg Von (1999-2000)

Komšija smrtnik kome se svidela Pajper Halivel. On i njegova nećaka Dženi su živeli u kući do sestara Halivel. On je pre igrao bejzbol za Sijetl Marinerse dok nije povredio koleno, a onda je radio na gradilištu. Iako Den nikad nije otkrio tajnu sestara, on je primetio čudne stvari u njihovim životima i često je sumnjao da su krile nešto. Kada je Den počeo da se sviđa srednjoj sestri, Pajper, ona je odlučila da izlazi sa njim umesto sa Leom jer je njihova veza delovala daleko manje komplikovana. Međutim, Pajperina iznenadna nestajanja i izbegavanja njegovih pitanja su izludela Dena i učinila ga da se oseća nesigurnim u njihovu vezu. Takođe se uvek osećao ugroženim od strane Lija, jer iako se nisu često viđali, znao je da su Pajper i Lio bili ozbiljni i da je Pajper i dalje stalo za njega. Den je osetio da je prosto bio na "geografski poželjnom mestu" i da je to bila osnova njihove cele veze. Pajper je na kraju raskinula sa njim pošto je shvatila da uprkos tome što je volela Dena, ona je ipak više volela Lija. Den je takođe postao veoma sumnjičav zbog Lija; čak je i zamolio svog šuraka iz Stejt dipartmenta da proveri Liov dosije u vojsci. Kada je njegov šurak otkrio da je Lio bio vojnik u Drugom svetskom ratu gde je i umro, Den je predstavio tu informaciju Liju, a kasnije i Pajper. Den se odselio u Portland kada mu je ponuđen posao tamo, odlučivši da je vreme da nastavi sa svojim životom.

Dženi Gordon: glumila je Keris Pejdž Brajant (1999)

Dženi je nećaka Dena Gordona i komšinica i prijateljica Halivel sestara. Bila je poznata po tome da je dolazila kod njih za ženske savete kad ju je bio sram da priča sa Denom. Ona je zapravo bila u seriji samo da odvuče pažnju.

Kristofer Peri Halivel

Kris Peri: glumio ga je Dru Fuler (2003-2004)

Uveden kao neraspoloženi i misteriozni belosvitac iz budućnosti, Kris je postao novi belosvitac sestrama kada je Leo postao Starešina. Ali on očito nije bio kao i ostali belosvici: mogao je da se teleportuje i da oseća svoje štićenike, ali nije mogao da isceljuje. Kasnije je priznao da je polovinom veštac, što je objasnilo zašto nije mogao da se zamrzne i zašto je imao moć telekineze (takođe je mogao da eksplodira stvari, ali je retko koristio tu moć). Ali je i pored toga trebalo dosta vremena Leu i sestrama da počnu potpuno da mu veruju, jer su njegova dela često bila sumnjiva i zato što se fokusirao na ubijanje demona. Vremenom su svi saznali da je Kris drugi sin od Lija i Pajper, i da je dobio ime po Liovom ocu. On se bio vratio da pronađe i uništi onog koji je bio odgovoran za pretvaranje njegovog brata Vajata u zlo biće; kasnije je to i postigao uz pomoć svoje porodice. Kris je mrzeo Lija zato što mu se ovaj nikad nije našao u budućnosti, ali se kasnije pomirio sa svojim ocem. Odraslog Krisa je smrtno ozledio Gideon dok je Kris pokušavao da zaštiti malog Vajata; umro je u Liovim rukama nekoliko sati pre nego što ga je Pajper rodila. Srećom, Kris je pokrenuo novu budućnost za sebe i svoju porodicu i moguće je da će se njegova sudbina promeniti ka boljem.

Bili Dženkins

Bili Dženkins: glumi je Kejli Kuoko (2005-2006)

Bili Dženkins je uvedena u seriju kao mlada veštica koja više obraća pažnju na borbu sa demonima nego na svoje obrazovanje. Bili je stavljena u tutorstvo Čarobnica i ona im pomaže sa velikim problemima. Ima moć telekineze, mada naizgled naprednije od one koju je Pru imala, jer može da je koristi da pojača svoje akrobatske sposobnosti. Njenu sestru su odveli i zarobili moćni demoni dok je bila dete, što je podstaklo Bili da postane tako vešta u svojim moćima. Ona trenutno traga za svojom sestrom u nadi da je i dalje živa. Anđeo Sudbine joj govori da će pronaći svoju sestru, da joj je to sudbina. Bili je dodata u uvodnu špicu.

Glavni neprijatelji po sezonama:

Sezona 1: Reks & Hana (prva polovina); Inspektor Rodrigez (druga polovina)

Sezona 2: Razni vešci (prva polovina); Savet (druga polovina)

Sezona 3: Trijada i Beltazar (prva polovina); Izvor sveg zla i Šeks (druga polovina)

Sezona 4: Izvor sveg zla (prva polovina); Kol kao izvor (druga polovina)

Sezona 5: Kol (prva polovina); Titani (druga polovina)

Sezona 6: Razni demoni (prva polovina); Gideon (druga polovina)

Sezona 7: Avatari (prva polovina); Zanku (druga polovina)

Sezona 8: Najaviće se (moguće Kristi, Bilina sestra)Izvor: Wikipedia
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
*~Melody~*
Smrtnik
Smrtnik
avatar

Ženski
Broj poruka : 4
Godina : 23
Poeni : 4

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pet Sep 11, 2009 10:14 pm

Super je serija. Gledala sam je svakodnevno. Pogledala ih je ponovo ali ne znam da li se vise prikazuje negde... :\

Sjajan je scenario.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://trendy.forumotion.com
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pet Sep 11, 2009 10:16 pm

Imaš na internetu... pogledaj
http://free-tvshows.com/charmed.html

Tamo imate još dosta serija. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Wlajky
Smrtnik
Smrtnik
avatar

Broj poruka : 8
Poeni : 8

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pet Sep 11, 2009 10:18 pm

Gledam je svaki dan (:
Moja omiljena!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
*~Melody~*
Smrtnik
Smrtnik
avatar

Ženski
Broj poruka : 4
Godina : 23
Poeni : 4

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pet Sep 11, 2009 10:38 pm

Veljko majke mi cu da te ukradem... xD Skuvacu ti 2 kafe ako treba sad... Smile)))

E ja stvarno ne znam sta cu bez tebe... Razz
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://trendy.forumotion.com
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sub Sep 12, 2009 1:41 pm

Hehehe... ako, ako. Lep ti je avatar.
Inače, tamo imate mnogo serija, ne samo charmed.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Cassie
Lovac na demone
Lovac na demone
avatar

Ženski
Broj poruka : 404
Godina : 26
Lokacija : BeH!nD ThE SuN
Poeni : 474

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sub Sep 12, 2009 6:53 pm

ju koliki referat O_O
i luv it <3333
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://robertpattinsonsrb.forumotion.com/forum.htm
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sub Sep 12, 2009 6:57 pm

Hahaha... Ma to sam sa wikipedie uzeo za slučaj da neko ne zna koja je to serija Charmed, mada sumnjam da bi se to dogodilo. Inače, moj omiljeni lik je bila Pru, pa posle Paige, pa Billie. Inače, najjače od njih svih i nekako najlepše su mi bile Rose i Kaley. Very Happy

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Cassie
Lovac na demone
Lovac na demone
avatar

Ženski
Broj poruka : 404
Godina : 26
Lokacija : BeH!nD ThE SuN
Poeni : 474

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sub Sep 12, 2009 7:01 pm

ja sam najvise volela Piper i bila sam jako opsednuta serijom i plakala sam kad je prosla onda prvi put kad se emitovala na pinku axaxaxaxa
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://robertpattinsonsrb.forumotion.com/forum.htm
Faraday
Vampir
Vampir
avatar

Muški
Broj poruka : 64
Godina : 29
Lokacija : Nis
Poeni : 75

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 1:52 pm

Gledao sam je dok je bila na Pinku, Kol mi je bio omiljeni lik Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika https://www.facebook.com/markoandrejevic
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 1:54 pm

Bilo je to na Pinku dva puta. Ali nažalost, tog drugog puta je bilo u debilno vreme, zbog španskih serijica koje gledaju naše babe.

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Cassie
Lovac na demone
Lovac na demone
avatar

Ženski
Broj poruka : 404
Godina : 26
Lokacija : BeH!nD ThE SuN
Poeni : 474

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 2:16 pm

gleda i moja sestra xD
ja msm da je jednom bilo nesto subotom ujutru u 7-8
ma mozda sam se pogubila ko ce ga znati...
ja sam bila toliko opsednuta Carima da sam kupovala svake novine u kojima ima bar jedna njihova slicica... imala sam jedno sto njihovih postera... i to neke iste xD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://robertpattinsonsrb.forumotion.com/forum.htm
-AxE-
Smrtnik
Smrtnik
avatar

Muški
Broj poruka : 33
Poeni : 37

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 4:10 pm

gledao sam i ja...serija je bila super...ali sad je tolko matora da mislim da je besmisleno i dalje biti fan.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Cassie
Lovac na demone
Lovac na demone
avatar

Ženski
Broj poruka : 404
Godina : 26
Lokacija : BeH!nD ThE SuN
Poeni : 474

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 4:12 pm

dont agree xD
ne samo za Charmed nego za sve, to sto je nesto snimljeno pre 10 god. ne znaci da nije kvalitetno xD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://robertpattinsonsrb.forumotion.com/forum.htm
naca007
Administrator
Administrator
avatar

Ženski
Broj poruka : 252
Godina : 25
Poeni : 318

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 7:49 pm

^^Totalno se slazem sa Cassie , ako neku seriju bas volis uvek ces biti fan i kad se zavrsi Smile

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://www.photoshop-tn.co.cc
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Pon Sep 14, 2009 9:42 pm

-AxE- ::
gledao sam i ja...serija je bila super...ali sad je tolko matora da mislim da je besmisleno i dalje biti fan.

Nije... mogu ti reći da sam sve serijale pogledao bar deset puta i serija mi nikada neće biti dosadna... Dođe ti kao Srećni ljudi na rts-u koliko puta repriziraju (nijednom nisam gledao celu...) Razz

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Justify My Life
Moderator
Moderator
avatar

Ženski
Broj poruka : 91
Godina : 23
Lokacija : Wizards' Council
Poeni : 95

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Uto Sep 15, 2009 4:29 pm

Obozavam ovu seriju.
Strvano je extra.Nisma pogledala sve epizode,ali planiram.^^
Omiljeni lik mi je Pru.

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Uto Sep 15, 2009 8:54 pm

Bila, pa umrla... Smile

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Justify My Life
Moderator
Moderator
avatar

Ženski
Broj poruka : 91
Godina : 23
Lokacija : Wizards' Council
Poeni : 95

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Uto Sep 15, 2009 9:39 pm

Nazalost...Posle sam zavolela Pejdz,ali su mi epizode sa Pru uvek bile malo draze od onih sa Pejdz.xD

_________________
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Uto Sep 15, 2009 9:46 pm

Pa malo su zatupili seriju svim sranjima... ali je i dalje ok...

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Jonix
Smrtnik
Smrtnik
avatar

Muški
Broj poruka : 18
Poeni : 19

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sre Sep 16, 2009 11:14 am

Ja nisam voleo Pru nekako mi se nije uklapala tu. Najvise sam voleo Pajper.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sre Sep 16, 2009 11:16 am

Ma Shannen je odlična glumica, znači mnogo je dobra... a i kao režiser. Ali je odvratna u ponašanju i ima mnogo hirova.

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Cassie
Lovac na demone
Lovac na demone
avatar

Ženski
Broj poruka : 404
Godina : 26
Lokacija : BeH!nD ThE SuN
Poeni : 474

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sre Sep 16, 2009 10:07 pm

ja sam nju gledala samo u Charmed i u Heathers...
a ove ostale nigde xD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://robertpattinsonsrb.forumotion.com/forum.htm
Faraday
Vampir
Vampir
avatar

Muški
Broj poruka : 64
Godina : 29
Lokacija : Nis
Poeni : 75

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sre Sep 16, 2009 11:17 pm

Najpoznatija je po ulozi u Beverli Hilsu.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika https://www.facebook.com/markoandrejevic
The Slayer
Administrator
Administrator
avatar

Muški
Broj poruka : 406
Godina : 24
Lokacija : Graveyard, slaying vampires...
Poeni : 486

PočaljiNaslov: Re: Charmed   Sre Sep 16, 2009 11:19 pm

Da... ali su je i tamo izbacili... Rolling Eyes scratch

_________________
Ime:
Godine: 0
Datum registracije:
Poslednja poseta:
Broj postova: 0

Ne pitaj me kako znam ovo, jednostavno znam! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://supernatural.forumsr.net
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Charmed   

Nazad na vrh Ići dole
 
Charmed
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Supernatural :: Serije-
Skoči na: